Muut palvelut

Lattioiden pesu/vahaukset

Siisti ja hyväkuntoinen lattia luo osaltaan laadukkaan tilavaikutelman vaikuttaen myös viihtyvyyteen, jopa yrityksen imagoon. Vahattu / pinnoitettu lattia kestää paremmin kulutusta, on helppo pitää puhtaana ja on hyvännäköinen. Lattian säännöllinen hoitaminen pidentää myös lattian käyttöikää.

Suoritamme peruspesut sekä vahaukset ammattitaidolla ja yli 10 vuoden kokemuksella.

Toimialueemme on koko pääkaupunkiseutu. Käytössämme on alan laadukkaimmat tarvikkeet ja aineet, ja työskentelemme tarkasti, mutta tehokkaasti sekä kokonaisvaltaisen ympäristöystävällisesti – niin aineiden kuin työskentelymenetelmienkin osalta. Työstämme niin lino-, muovi- kuin kivi- ja puulattiat, sekä käytännössä kaikki yleisimmät lattiamateriaalit.

Kohteitamme ovat toimisto- ja tuotantotilat, sekä myymälöiden ja porraskäytävien lattiat.  Lattioiden peruspesua ja vahausta suosittelemme tehtäväksi vähintään kerran vuodessa.

Saavutetut edut käsittelemällä lattiat vähintään kerran vuodessa:

Kun lattiat vahataan, ensin suoritetaan vahanpoisto. Vahanpoistossa suoritetaan lattianhoitokoneella, tarvittaessa lisäksi käsin. Vahanpoistossa käytetään erikseen tähän tarkoitettua huuhteluvapaata vanhanpoistoainetta. Tämän jälkeen lattiat vahataan. Lattiat vahataan vapailta osin, eikä kiinteitä tai raskaita kalusteita erikseen siirretä. Lattipinnalle levitetään kaksi uutta kerrosta vahaa (joko kiiltävää tai mattaista) antaen lattialle arvokkaan näköisen lopputuloksen.

Tarvittaessa siirrämme kevyemmät kalusteet sekä pikkuesineet vahattavalta alueelta – huomaat käyntimme näin ainoastaan kiiltävistä  ja puhtaista lattioista!

Ikkunoiden pesu

Pesemme ikkunoita pääkaupunkiseudulla ympärivuotisesti! Ikkunanpesun päätuotteitamme ovat taloyhtiöiden, kiinteistöyhtiöiden sekä toimitalojen ikkunoiden- sekä julkisivunpesu.

Taloyhtiöiden porraskuilujen ja parvekkeiden ikkunanpesu

Toimistotalojen ulkopintojen ikkunanpesu

Pesemme kaikentyyppiset huoneistot

Mikään pinta ei ole ammattitaitoisten työntekijöidemme saavuttamattomissa – köysilähestymisen hallitsema henkilöstömme pesee vaikeammissakin paikoissa olevat pinnat!

Lumityöt/Lumenpudotus

Tärkein asia lumenpudotuksessa on nimeonomaan ihmisten turvallisuus – niin sivullisten kuin työntenkijöidemme.
Jokaisella kattotyöntekijällämme on käytössä laadukkaat turvavaljaat ja -köydet. Alhaalla “alamies” huolehtii jalankulkijoiden ja muiden sivullisten turvallisuudesta lumenpoiston aikana.

Lumenpudotusalue on aina eristetty, ja suojaamme tarvittaessa myös asiakkaidemme omaisuuden (mm. autot).

Lumenpudotuksessa sekä jääpuikkojen poistamisessa niin työntekijöiden kuin sivullistenkin turvallisuus on tärkeää. Kaikilla kattomiehillämme on käytössä laadukaat turvavaljaat ja -köydet, lisäksi ns. “alamies” vahtii lumenpoiston ajan jalankulkijoiden turvallisuutta.

Eristämme lumenpudotusalueen ja suojaamme autot ym. suojausta vaativan, ja tiedotamme asukkaita toiminnastamme täsmällisesti. Kulkuväylät vapautetaan käyttöön ensi tilassa pudotustöiden valmistuttua.

Rakennus -ja Loppusiivous

Rakennusten loppusiivouksella varmistetaan asiakkaan odotusten mukainen siisteystaso. Puhdas ja luovutuskunnossa oleva työmaa on kaikkien etu. Laadukas ja osaava siivouspalvelu on tärkeässä roolissa rakennusprojektin loppuvaiheen viimeistelyssä. Työskentelemme aina tehokkaasti ja tarkasti. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että projektinne pysyvät aikataulussa.

Loppusiivous

P1-luokan loppusiivous on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe tehdään ennen ilmanvaihtolaitteiston toimintakoetta. Tällä estetään pölyn leviäminen ilmastointikanaviin ja niiden kautta koko rakennukseen kun ilmastointilaitteita koekäytetään.

Kaikki pinnat ja tasot puhdistetaan huolellisesti, myös alakattojen ylärakenteet puhdistetaan. Alakatot laitetaan umpeen vasta ensimmäisen vaiheen jälkeen. Kaikki suojaukset poistetaan siivousta varten lattiapinnoilta ja lämmitys- ja jäädytyslaitteiden ympäriltä. Kaikki pölyävät työt tulisi lopettaa noin kahdeksan tuntia ennen siivouksen aloittamista, jotta ilmassa oleva pöly ehtii laskeutua alas.

Loppusiivouksen toisessa vaiheessa siivotaan rakennus vastaanottoa ja käyttöönottoa varten. Toimintakokeiden jälkeen pinnoille laskeutunut pöly ja lika poistetaan nihkeä- tai kosteapyyhkimällä. Rakennus -ja Loppusiivous

Korkeanpaikantyöt, Köysityöt, Työt Nostolava-autolla, Lumityöt, Lattioiden pesu, Ikkunoiden pesu, Lumityöt/Lumenpudotus, Rakennus -ja Loppusiivous

Suursiivous

Suursiivous vie paljon aikaa ja monet kaipaavat siihen apua muutenkin. Siivoojamme ovat luotettavia ammattilaisia, jotka siivoavat sinun tai vaikkapa iäkkään sukulaisesi kodin perusteellisesti sillä aikaa, kun nautit säästämästäsi ajasta muiden asioiden parissa.

Merdea perussiivoukseen kuuluu

kaikki lattioiden imuroinnista ovenkahvojen puhdistukseen ja kylpyhuoneessakin teemme esimerkiksi ammeen, WC-istuimen, tasojen ja pesualtaan puhdistuksen, suihkun ja lasisen suihkuseinän pesun, tasopintojen pölypyyhinnän, lattioiden imuroinnin ja kostepyyhinnän sekä peilien pyyhinnän. Voit suursiivouksen sattuessa myös tilata lisäpalveluita, kuten uunin tai vaikkapa saunan pesun.

Oli syy mikä tahansa, siivouspalvelun käyttö niin suursiivousta kuin pienempääkin tehtävää varten helpottaa elämää. Unohda siivoaminen – anna ammattitaitoisten siivoojiemme hoitaa se! Sinä voit nauttia vapaa-ajastasi ja palata siistiin ja puhtaaseen kotiin. Tilaa saman tien, helposti ja nopeasti netistä!

Mattojen pesu -ja puhdistus

Mattojen pesu ja suojaus ammattitaidolla. Mattojen pesuun käytämme tehokkaita ja monipuolisia menetelmiä kuten painehuuhtelu- ja höyrypesu, harjapesu tai vaahtopesu. Käytössämme on markkinoiden laajin pesuainevalikoima sekä tehokkaat koneet.

Jopa vaativat materiaalit ja pH-herkät tuotteet, kuten villa, puhdistuu käsittelyssämme vahingoittumattomana. Me teemme myös kuivapesut sitä vaativille materiaaleille.

Mattopesuun tarkoitetut koneet kulkevat kätevästi mukana, eikä mattoja tarvitsekaan siirtää erikseen pesun ajaksi. Illalla pestyt matot ovat jo aamulla kuivia!

Mattojen pesun yhteydessä voidaan matto myös suojata, joka pidentää materiaalin käyttöikää sekä antaa sille likaa hylkivän pinnan. Suojatulta pinnalta myös lika irtoaa helposti, eikä pysyviä tahroja pääse syntymään!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous mattopesusta!